Waarom zou je investeren in een trouwalbum? Er zijn zo veel opties – wil je een lederen cover of liever een metalen? Aldan niet een logo of jullie namen erop gegraveerd? Glanzend of mat papier?

 

Met zo veel keuzes kan het snel  overweldigend worden. Tijdens ons inleidend gesprek zal ik jullie dan ook de onmisbare uitleg verschaffen bij al deze verschillende mogelijkheden.  En jullie kunnen uiteraard ook een aantal demo trouwalbums en album materialen bekijken. Daarna beslissen jullie zelf of jullie aldan niet een trouwalbum wensen... en dat kan zelfs tot één jaar na jullie huwelijk.

En hoewel het niet verplicht is raad ik het toch sterk aan. Voor in de toekomst, voor u en uw partner, uw (groot)ouders en (op een dag) zelfs uw kinderen. Wanneer ze rustig jullie album kunnen doorbladeren en de vele herinneringen over jullie mooiste dag kunnen ophalen.

Op deze pagina hebben we alvast een kleine selectie van trouwfoto albums en fotoalbum omslagen afgebeeld die wij voor jullie kunnen maken. Ieder album is handgemaakt en wordt 100% volgens jullie wensen samengesteld, zowel de buitenkant als de inhoud. Het Antique Album is alvast inbegrepen in het all-in pakket, want bij ons krijg je echt waar voor je geld!

Back to Top