Huwelijksfotograaf Nossegem • daisy+gunter
24 februari 2016 by fototeam in Huwelijk, People, Stories 0 Comments

Een knap knoppel, zij uit Nossegem, hij uit Kortenaken traden in het huwelijk in Kortenaken én in Nossegem en kozen voor ondergetekende als trouwfotograaf. De ochtend begon al heel vroeg voor deze huwelijksfotograaf bij de bruid in Nossegem voor het fotograferen van de schoenen, het kleed, aankleden,... Al snel bleek dat het een emotioneel geladen dag zou worden en dat menig traantje zou vloeien!

Read More
Huwelijksfotograaf Kruibeke • leen+dennis
24 februari 2016 by fototeam in Huwelijk, People, Stories 0 Comments

De trouwreportage van Leen en Dennis startte ten huize van de bruid te Kruibeke. Dat was trouwens de eerste keer dat ik Leen zag, want ze hadden alles geboekt via internet. Omdat ik dat nogal vreemd vond, vroeg ik haar hoe dat kwam. Bleek dat ze mij vorig jaar had bezig gezien op het huwelijk van goede vrienden van hun en na het zien van de resultaten, hebben ze geen moment getwijfeld om mij te boeken. Dat wil toch iets zeggen niet? :-)

Read More
Larissa+Berre Bergen
24 februari 2016 by fototeam in Stories 0 Comments

Larissa & Berre Bergen – persoonlijke vrienden van ondergetekende – hernieuwden na 20 jaar hun huwelijksgeloften en het werd een dag overspoeld door emoties en schitterende momenten.

Read More
Travel photography
24 februari 2016 by fototeam in City, Nature, Stories, Travel 0 Comments

Reizen om te leren...

Read More
Huwelijksfotograaf Mortsel (Antwerpen) • Trouwreportage
24 februari 2016 by fototeam in Huwelijk, People, Stories 0 Comments

Melissa en Maarten, een eigen huis, een plek onder de zon maar nog niet getrouwd. En in dat laatste zou vandaag verandering komen...

Read More
Back to Top