Fotograaf huwelijk te Groot-Bijgaarden • auke+gert

20 mei 2017 by fototeam in HuwelijkPeople Time spent: 14 hoursCamera: Canon EOS 5D Mark II & III
Fotograaf huwelijk te Groot-Bijgaarden • auke+gert

Deze trouwfotograaf trok gewapend met mijn camera’s al heel vroeg op de ochtend naar Dilbeek voor de fotoshoot van Auke en Gert hun huwelijk.

Toen iedereen klaar was trokken we in colonne naar Zaventem voor het wettelijk huwelijk. Het was een opgewekte Schepen die het huwelijk voltrok en ook daarna nog wat animatie verzorgde tijdens de fotoshoot voor het stadhuis. Eens getrouwd, iedereen terug in de auto richting salons Waerboom voor een lunch terwijl ik met Auke en Gert aan de fotoshoot begon.  Deze trouwfotograaf uit Oost-Vlaanderen trok daarvoor naar Vlaams Brabant, naar de school waar ze voor het eerst gekust hebben én naar de Coloma Rozentuin. Schitterende locatie en we hebben dan ook veel plezier beleefd aan de fotoshoots met als resultaat dat ik weer eens veel te veel foto’s had om uit te kiezen :-)  Er was geen Kerkelijk huwelijk, maar wel een korte protestantse viering in een bijzaaltje van de salons Waerboom. Voor de familieshoot had deze trouwfotograaf een mooi hoekje uitgezocht en zo konden we tussen receptie en avondfeest door nog de hele familie tijdens een relaxte fotoshoot vastleggen voor het nageslacht. Het was een heel ontspannen sfeertje en ik bedankt Auke en Gert én de hele familie voor de heel aangename sfeer.

Het resultaat van een selectie foto’s (uit een totaal van absoluut te veel foto’s) kan je hieronder bekijken.  Ben je zelf nog op zoek naar een goede, vriendelijke, en vlotte fotograaf?  Dan kan je terecht op onze contact pagina voor info en boekingen.

Leave a Comment!

You must be logged in to post a comment.
Back to Top