Fotograaf huwelijk Hamme • Kelly & Wouter

2 september 2017 by fototeam in Huwelijk
Fotograaf huwelijk Hamme • Kelly & Wouter

PROFESSIONELE HUWELIJKSFOTOGRAAF TE HAMME 

De fotoshoot voor het huwelijk startte al vroeg in de ochtend in de mooie woning van Wouter en Kelly. De bruidegom zijn ouders woonden twee huizen verderop, dus liepen we ook daar binnen om ook van Wouter wat foto’s te nemen. Het gemeentelijk huwelijk hadden ze reeds enkele maanden voordien voltrokken en helaas was ondergetekende daar niet bij.

FOTOGRAAF HUWELIJK KASTEEL BLAUWENDAEL

Toen iedereen mooi opgemaakt en aangekleed was trok deze trouwfotograaf uit Sint-Niklaas met het koppel en hun dochtertje naar het nabij gelegen domein Blauwendael in Waasmunster. We moesten wel uitkijken om het kleed proper te houden, want de fotoshoot huwelijk vond plaats nog alvorens ze naar de Kerk gingen.  Zoals ik gewoon ben, ging het er uiterst vlotjes en relax aan toe tijdens de trouwfoto shoot in het park en de zon stond ideaal aan de hemel.

FOTOSHOOT HUWELIJK MET TRACTOREN, VELDEN EN STRO

Het mooiste moest echter nog komen, niet aan het kasteel, maar wel in een verderop gelegen veld… Ik zette de bruidegom af bij hem thuis en reed met de bruid iets verder de velden in.  Na een paar minuten kwam ook de bruidegom aan en wel met twee mastodonten van tractors, magistraal! De tractoren was één van de redenen dat ze bij terecht gekomen waren, want ik had dat al eens gedaan voor een ander huwelijk. Ik vind het dan ook een heel dankbaar ‘onderwerp’ op een fotoshoot voor een huwelijk. Na de fotoreportage van het trouwkoppel trokken we naar een ander familielid voor de familiefoto’s in de tuin, waarna het Kerkelijk huwelijk werd ingezegend. Ook hier waren de tractoren weer rijkelijk vertegenwoordigd…

FOTOGRAAF HUWELIJK – HOF TER VELDEN 

Fotograaf huwelijk in feestzaal Hof ter Velden, De beide recepties op het zonovergoten terras dat toch de nodige schaduw biedt door de moderne constructie met schaduwdoeken. Na de receptie zat de taak erop voor mij, hoe het avondfeest verder verlopen is kan ik jullie niet zeggen maar ik ben er van overtuigd dat het dik in orde was, want de sfeer zat er al van bij het begin van de dag goed in!

Kelly en Wouter, een dikke dankjewel voor de leuke dag en aangename samenwerking!

Back to Top