Fotograaf huwelijk Lebbeke • Désiree+Jannes

7 juli 2017 by fototeam in Huwelijk Time spent : 12 HoursCamera : Canon 5D MKII & IIIMaster of ceremony : Dirk StuerFeestzaal : Kasteel van Saffelaere
Fotograaf huwelijk Lebbeke • Désiree+Jannes

Huwelijksfotograaf te Lebbeke – een stralende zon voor een stralend koppel!

Ik had het koppel al eerder voor mijn lens gehad voor een fotoshoot voor de uitnodigingen en wist dat het goed zou komen om hun trouwfotograaf te zijn. Désiree en Jannes waren met hun g*t in de boter gevallen op hun huwelijksdag. Niet enkel omdat alles piekfijn uitgestippeld, niet omwille van de speciale datum 7/7/17  was maar vooral qua weersvoorspelling. Een stevige 27° C was misschien zelfs iets teveel van het goede… Deze trouwfotograaf startte bij het ouderlijk huis in Lebbeke waar de make-up artieste aan haar taak begon. Tussendoor kon ik ook van de bruidegom een aantal foto’s nemen vermits het koppel in de ‘torenkamer’ woonde, onder hetzelfde dak als de mama. Al vroeg op de dag werd duidelijk dat het puffen zou worden voor iedereen.  Ze hadden als thema ‘a touch of orange’ gekozen en als je de foto’s bekijkt kan je stellen dat de huwelijksgasten hun best hebben gedaan. Mocht er een prijs geweest zijn voor de origineelste… die ging steevast naar de aanwezige Nederlander.

Fotograaf huwelijk Gemeentehuis en Kerk Lebbeke

Toen iedereen mooi opgemaakt en aangekleed was trok de suite – onder het waakzaam oog van ceremoniemeester Dirk Stuer – in een leuk oldtimer VW-busje naar het Gemeentehuis van Lebbeke. Helaas beschikt de trouwzaal niet over een airconditioning en was het ook daar voor iedereen puffen en zweten geblazen.  De kerk lag op wandelafstand en daar bleek het gelukkig aangenamer van temperatuur. Désiree (en Jannes ook beetje) had een mooie viering in elkaar gestoken en het ging er bij momenten zelfs héél emotie-vol aan toe, slik…

Fotoshoot huwelijk in privé-domein

Na de Kerkelijke inzegening trok ik met het koppel naar een privé kasteel met een prachtige tuin waar ik eerst met hun beide en daarna met de suite de fotoshoot deed. Het waren stuk voor stuk toffe mensen en de fotoshoot huwelijk verliep dan ook in een vlotte, aangename sfeer met een pak mooie maar zeker ook grappige en ontspannen foto’s als resultaat.

 

Avondfeest – fotograaf huwelijk – in het prachtige Kasteel van Saffelaere 

Fotograaf kasteel Saffelaere, een locatie waar ik heel erg graag foto’s maak. De beide recepties in de mooie en ruime tuin die toch de nodige schaduw biedt door de vele bomen rondom. Tussen de maaltijden door (bedankt trouwens voor het menu, het was superlekker) had ik ruim de tijd om alle aanwezige gasten te fotograferen met oog voor de details. Ik was echter niet de enige die foto’s nam, ook de feestflitser was aanwezig. Na het, zoals steeds weer prachtig verzorgde dessertenbuffet, openden Jannes en Désiree het dansfeest met een prachtige choreografie waar iedereen kippenvel bezorgde, gewoonweg schitterend!

Désiree en Jannes, nog heel veel liefdevolle jaren gewenst en bedankt dat jullie voor mij kozen als jullie huwelijksfotograaf.
Het was een echt voorrecht!

Back to Top