Fotograaf huwelijk te Mechelen van D’René en Johan

12 augustus 2017 by fototeam in Huwelijk
Fotograaf huwelijk te Mechelen van D’René en Johan

Huwelijksfotograaf Mechelen van D’René en Johan

Dit was mijn kortste foto opdracht dit jaar, het huwelijk van van D’René en Johan startte in het mooie Martins-Patershof hotel in Mechelen. Het was in een kleine maar gezellige hotelkamer dat de styliste de laatste hand legde aan de trouwjurk van D’René.

Fotograaf huwelijk stadhuis van Mechelen

Toen iedereen mooi opgemaakt en aangekleed was trok de suite met taxi’s naar het Stadhuis van Mechelen. Speciaal voor D’René, die afkomstig is van Tasmanië, werd de volledige ceremonie live gestreamd via Facebook zodat haar vrienden aan de andere kant van de wereld het toch ook allemaal live konden volgend. Leve Facebook streaming!

Fotoshoot huwelijk Mechelen

Na de Wettelijke verbintenis trok ik met het koppel het centrum van Mechelen in voor de fotoshoot. Helaas zat het weer tegen en was er ook niet zoveel tijd voor uitgetrokken maar ik kon toch enkele mooie plaatjes maken.

Aartsbisschoppelijk Groot Seminarie – fotograaf huwelijk – de receptie 

Tussen de regendruppels door gingen we naar het Groot Seminarie van Mechelen waar het strijkorkest voor sfeermuziek zorgde tijdens de receptie. Het avondfeest werd verder gevierd in familiale kring en zo had ondergetekende de rest van de avond vrij…

Back to Top