Huwelijksfotograaf Kruibeke • leen+dennis

24 februari 2016 by fototeam in HuwelijkPeopleStories Time spent: 22 hoursCamera: Canon EOS 5D Mark II & III
Huwelijksfotograaf Kruibeke • leen+dennis

De trouwreportage van Leen en Dennis startte ten huize van de bruid te Kruibeke. Dat was trouwens de eerste keer dat ik Leen zag, want ze hadden alles geboekt via internet. Omdat ik dat nogal vreemd vond, vroeg ik haar hoe dat kwam. Bleek dat ze mij vorig jaar had bezig gezien op het huwelijk van goede vrienden van hun en na het zien van de resultaten, hebben ze geen moment getwijfeld om mij te boeken. Dat wil toch iets zeggen niet? :-)

De make-up artist was al druk in de weer om de drie kindjes hun haren te vlechten terwijl een nichtje ze hielp met aankleden. Het was al snel een hele bedrijvigheid en de sfeer zat onmiddellijk goed. Zeker toen Dennis met de rest van de suite de bruid kwam ophalen. De twee gaven elkaar hun jawoord in het mooie kasteel van Wissekerke in Bazel en we hebben daar ook het grootste deel van de fotoshoot gedaan omdat het gewoonweg een prachtig domein is. In de late middag voorspelden ze immers hevige onweersbuien dus profiteerden we toch van een stralend zonnetje.
Ook de bruidskindjes hadden er nog zin in, want voor jonge kinderen wordt zo’n fotoshoot al snel saai… ’s Middags trok de suite naar “Koozie” in Lier en genoten we van een heerlijke lunch. Het avondfeest ging door op een privé domein in prachtige witte tenten. Het was alvast een setting om U tegen te zeggen en er werd gefeest tot in de vroege uurtjes.

Leen en Dennis, bedankt dat ik jullie trouwfoto’s mocht verzorgen, jullie zijn een schitterend koppel met drie schattige dochters!!
Ik wens jullie dan ook een leven vol geluk, gezondheid en liefde toe.

Leave a Comment!

You must be logged in to post a comment.
Back to Top