Huwelijksfotograaf Kampenhout • Lien+Joris

26 november 2016 by fototeam in HuwelijkPeople Time spent: 6 hoursCamera: Canon EOS 5D Mark II & IIIFoto locatie : Golf van Kampenhout
Huwelijksfotograaf Kampenhout • Lien+Joris

Hallo! Wij hebben gezien met hoeveel passie u het huwelijk van Daisy en Gunter heeft gefotografeerd en wij zouden u dan ook héél graag op ons huwelijk hebben als onze trouwfotograaf!!  Zo begon het mailtje dat ik ontving van Lien en Joris. En dus zo ging het, deze huwelijksfotograaf trok van Sint-Niklaas naar Kampenhout voor een dagje.

Als je in November trouwt dan weet je dat het fris kan zijn, maar de sfeer en gezelligheid onder het koppel en de gasten maakten het zo leuk dat ik het er weliswaar warm van kreeg. Er werd heel wat afgelachen tijdens de fotoshoot. Voor de papa van Joris heb ik alvast de trofee van “sfeermaker” klaargezet! Man man, wat kon die man de sfeer er in houden… Maar na het lachen tijdens de fotosessie was het tijd voor het serieuze gedeelte in het Gemeentehuis en de Kerk – de prachtige Abdij Kerk van Heverlee. Hier werd dan weer menig traantje weggepinkt en toen ze mij de reden vertelden werd ik er ook stil van… herinneringen weet je wel… Het was dus een dag overladen met emoties, emoties die ik allemaal proberen te vangen heb met mijn fototoestel. Kijk maar naar de galerij en beslis voor u zelf of ik daar in geslaagd ben.

Indien je vind van wel en zelf nog op zoek bent naar een vlotte huwelijksfotograaf dan kan je mij hier contacteren.

Leave a Comment!

You must be logged in to post a comment.
Back to Top