Boudoir en art-nude

Breidt je portfolio uit met professionele foto's!

Glamour of boudoir fotografie is fotografie in lingerie (of naakt, aldan niet bedekt) en dus sensuele, prikkelende, artistieke fotografie. Een glamour en boudoir fotoshoot boost je zelfvertrouwen. Een boudoir fotoshoot kan samen met je partner, of als dame alleen (verras je partner met het resultaat!). Fotoreportages worden in onze studio uitgevoerd of je kan je fotoshoot ook bij jou thuis of op hotel of in een BnB (check wel even of het mag voor je boekt) laten doorgaan.

Nadat de foto’s bewerkt zijn, lever ik het overeengekomen aantal foto’s af in kleur en ook enkele exemplaren in wit-zwart. Tijdens de boudoir fotosessie geef ik subtiele aanwijzingen voor poses, en hou ik het vooral héél relax. Omdat tijdens een boudoir shoot redelijk close-up gefotografeerd wordt, kan ik een bezoekje aan de kapster en make-up artiest voor je shoot ten zeerste aanbevelen. Visagie en haarstyling zijn nu eenmaal belangrijke onderdelen van glamour of boudoir fotografie.

Ben je graag naaktmodel en wil je jezelf graag professioneel laten vastleggen op foto, dan kan je ook bij mij terecht. Ik zorg voor een rustige en intieme sfeer met mysterieuze lichtinvallen en decors.

Prijzen, info en voorbeeld foto’s kan je HIER bekijken.

Whatsapp