Glamour, boudoir & artistiek naakt

Glamour, boudoir en artistiek naaktfotografie vanaf €180,-

Glamour of boudoir fotografie is fotografie in lingerie (of minder) en dus sensuele, prikkelende, artistieke fotografie. Een glamour en boudoir fotoshoot boost je zelfvertrouwen. Een boudoir fotoshoot kan samen met je partner, of als dame alleen (verras je partner met het resultaat!). Fotoreportages worden in onze studio uitgevoerd of je kan je fotoshoot ook bij jou thuis of op hotel of in een BnB (check wel even of het mag voor je boekt) laten doorgaan. Nadat de foto’s bewerkt zijn, lever ik het overeengekomen aantal foto’s af in kleur en ook enkele exemplaren in wit-zwart. Tijdens de boudoir fotosessie geef ik subtiele aanwijzingen voor poses, en hou ik het vooral héél relax. Omdat tijdens een boudoir shoot redelijk close-up gefotografeerd wordt, kan ik een bezoekje aan de kapster en make-up artiest voor je shoot ten zeerste aanbevelen. Visagie en haarstyling zijn nu eenmaal belangrijke onderdelen van glamour of boudoir fotografie. Ben je graag naaktmodel en wil je jezelf graag professioneel laten vastleggen op foto, dan kan je ook bij mij terecht. Ik zorg voor een rustige en intieme sfeer met mysterieuze lichtinvallen en decors.

Waar je rekening mee moet houden

Ga op zoek naar foto’s op het internet of in magazines die je aanspreken en bezorg ze me voor de shoot. Probeer enkele poses en uitdrukkingen die je misschien wil proberen en laat me weten wat je mooi vind aan je lichaam, waarop moet ik focussen en waar zeker niet?

glamour boudoir bedekt naakt studio fotoshoot

Spullen/ideetjes om mee te brengen: 

Lingerie, korset, jarretelles, kousen, hemdjes, naaldhakken, juwelen, parels, (zijden) kamerjas, ZIJN hemd, das, sportshirt, kostuum, sjaaltjes, hoeden, handschoenen, vest, short, spulletjes waar je veel belang aan hecht.  Breng liever te veel dan te weinig mee, we maken ter plekke samen een keuze.

glamour boudoir bedekt naakt studio fotoshoot

Hoe lang duurt een boudoir of glamour fotoshoot?

We spreken op voorhand af hoeveel tijd we zullen uittrekken voor de shoot.  Per uur is er ongeveer tijd voor twee tot drie kledingwissels, hou er rekening mee dan we soms ook de set moeten aanpassen en dat neemt ook zijn tijd in beslag.