Profielfoto’s en portretten

Wij maken uw profielfoto's in onze fotostudio, bij jullie op kantoor of op een lokatie naar keuze.

Krachtige portretten of zakelijke profielfoto’s voor LinkedIn, sollicitatie brieven, bedrijfswebsite, verkiezingsdrukwerk, …

Aan het maken van een goede profielfoto gaat heel wat meer aan vooraf dan eenvoudig op een sluiterknopje drukken en klaar. Het onderwerp moet mooi uitgelicht worden (door studio flitsers) en de compositie moet kloppen. Omdat het voor de meeste mensen niet evident om natuurlijk en ontspannen voor een camera te poseren, stellen wij je op je gemak en begeleiden we je doorheen het proces bij het maken van jouwe perfecte profielfoto.  We overleggen op voorhand hoe je wil overkomen op je profielfoto en door middel van onze aanwijzigingen komen we samen tot het gewenste resultaat. Ook tijdens de fotoshoot tonen én bespreken we de resultaten en sturen we bij waar nodig. Heeft u reeds een profielfoto maar bent u niet zeker of hij wel geslaagd is? Laat hem dan geheel vrijblijven analyseren op photofeeler.

Voor portret- en profielfoto’s kan je terecht in onze fotostudio maar wij kunnen ons ook makkelijk verplaatsen naar uw bedrijf. Met onze mobiele studio kunnen wij op iedere locatie profielfoto’s maken, een ruimte van 3 x 4 meter volstaat reeds. Desgewenst kunnen wij zelfs een make-up artieste voorzien.