Bedrijfs- event- en immo fotografie

Bent u op zoek naar een professionele aanpak voor een fotoreportage van uw bedrijf, evenement of immo fotografie? Dan kan u rekenen op onze jarenlange ervaring en onze transparante prijzen. Onze tarieven zijn duidelijk:  75€/uur excl. BTW (met een minimum van 3 uur)  Verplaatsingskosten aan 0,5 €/km. Al onze foto’s worden nabewerkt en zijn vrij van copyright. Foto’s worden digitaal afgeleverd in volledige resolutie, zodat jullie er alle kanten mee op kunnen.

Event fotograaf

Event fotograaf nodig?

Je organiseert een event (personeels- of privé feest, lezing, causerie, optreden,…) en wenst een mooie reportage als herinnering? Neem vrijblijvend contact op om te bespreken hoe we jullie van dienst kunnen zijn. Reportages zijn al mogelijk vanaf 4 uur aanwezigheid.

Lees meer

Huwelijksreportages

Wij hebben hieronder een aantal tips verzameld die jullie kunnen helpen tijdens jullie huwelijksdag. Neem zeker eens de tijd om ze eens door te lezen want er staat vast wel iets interessant tussen.

Spontane foto’s waar jullie beiden ongedwongen en zonder al te veel poseren voor de lens hoeven te staan, dat is waar ik naar streef! Trouwen doe je maar één keer en vermits je geen kans krijgt om jullie ja-woord nog eens over te doen, doe je maar best meteen beroep op een gespecialiseerde fotograaf. Het is een investering die je zeker niet mag overslaan en als je onze prijzen bekijkt zal je merken dat het, in vergelijking met onze concullega’s, best meevalt!

Lees meer

Zwangerschaps-, baby & newborn fotograaf

Een newborn photoshoot plan je het beste wanneer je babytje tussen vijf- en vijftien dagen is. Dan slapen ze nog veel en liggen ze ook nog makkelijke in foetus houding.

Je contacteert ons best één maand op voorhand om een richtdatum af te spreken. De uiteindelijke datum van de fotoshoot leggen we definitief vast als jullie babytje geboren is. De opnames gebeuren in onze home-studio, wij zorgen voor een lekker warme ruimte zodat jullie babytje ook zonder kleren aan het lekker warm heeft.  Wij beschikken eveneens over verschillende achtergronden, gadgets en ook kleertjes voor de fotosessie. Doe je baby makkelijke kledij aan en breng een papflesje mee naar onze studio. De luier doe je best niet te strak om zodat er niet teveel markeringen zijn op je baby’s huidje.

Lees meer

Glamour, boudoir & artistiek naakt

Glamour, boudoir en artistiek naaktfotografie vanaf €180,-

Glamour of boudoir fotografie is fotografie in lingerie (of minder) en dus sensuele, prikkelende, artistieke fotografie. Een glamour en boudoir fotoshoot boost je zelfvertrouwen. Een boudoir fotoshoot kan samen met je partner, of als dame alleen (verras je partner met het resultaat!). Fotoreportages worden in onze studio uitgevoerd of je kan je fotoshoot ook bij jou thuis of op hotel of in een BnB (check wel even of het mag voor je boekt) laten doorgaan. Nadat de foto’s bewerkt zijn, lever ik het overeengekomen aantal foto’s af in kleur en ook enkele exemplaren in wit-zwart. Tijdens de boudoir fotosessie geef ik subtiele aanwijzingen voor poses, en hou ik het vooral héél relax. Omdat tijdens een […]

Lees meer

Boudoir, glamour of (bedekt) naaktmodel iets voor jou?

Breidt je portfolio uit met professionele foto's!

Een glamour, boudoir of naakt shoot, zou het iets voor jou zijn? Ik beschik over een volledig ingerichte boudoir studioruimte in het centrum van Sint-Niklaas, dus waarom eens niet uitproberen. Een studioruimte is ideaal tijdens de koude wintermaanden maar ook tijdens de natte zomermaanden. Eigenlijk is ze onmisbaar in België.  In onze studio kan je terecht voor glamour en boudoir fotoshoots, maar deze kunnen ook doorgaan op een andere locatie zoals een hotel of gewoon bij jou thuis. Altijd al eens origineel uit de hoek willen komen om je partner te verrassen? Dan is een boudoir of glamour fotoshoot het ideale prikkelende geschenk. Shoots met z’n tweeën zijn ook mogelijk. Prijzen, info en voorbeeld […]

Lees meer

Silhouette studiosessie

30 minuten Zwangerschap mini-sessie nu mogelijk! Twee outfits en we doen backlighting en silhouettes. U ontvangt 8 digitale foto’s, 1 vergroting en 15% op alle producten. €400,- Enkel individueel. Met partner of kinderen tegen meerprijs. Beperkte beschikbaarheid!

Lees meer

Dierenfotografie

Wens je een foto van je favoriete (huis)dier, eventueel met jullie erbij? Contacteer ons dan om de mogelijkheden te bekijken. Fotoshoots kunnen zowel in onze studio gebeuren als op een (buiten)locatie naar keuze. Tussen april en september kunnen deze fotoshoots enkel doorgaan op weekdagen.

Lees meer

Familiefoto’s

Het leven bestaat uit een hele reeks kleine en grote momenten. Elke dag van je leven bevat duizenden kleine momenten die je bijna net zo snel vergeet als ze gebeuren. Het is misschien de manier waarop je dochter haar neus dichtknijpt als ze lacht, of hoe je zoon speelt met je haar als hij moe is. Geluk is de som van deze vluchtige momenten. Het geluk gebeurt wanneer we ons bewust worden van de kostbare details van ons leven en de schoonheid op onverwachte plaatsen zien. Ik wil je helpen de schoonheid in werkelijkheid te zien, de magie van het alledaagse en dat tijdens een ongedwongen fotosessie op een mooie locatie naar keuze of in onze studio.

Lees meer

Profielfoto’s en portretten

Wij maken uw profielfoto's in onze fotostudio, bij jullie op kantoor of op een lokatie naar keuze.

Krachtige portretten of zakelijke profielfoto’s voor LinkedIn, sollicitatie brieven, bedrijfswebsite, verkiezingsdrukwerk, … Aan het maken van een goede profielfoto gaat heel wat meer aan vooraf dan eenvoudig op een sluiterknopje drukken en klaar. Het onderwerp moet mooi uitgelicht worden (door studio flitsers) en de compositie moet kloppen. Omdat het voor de meeste mensen niet evident om natuurlijk en ontspannen voor een camera te poseren, stellen wij je op je gemak en begeleiden we je doorheen het proces bij het maken van jouwe perfecte profielfoto.  We overleggen op voorhand hoe je wil overkomen op je profielfoto en door middel van onze aanwijzigingen komen we samen tot het gewenste resultaat. Ook tijdens de fotoshoot tonen én […]

Lees meer