Bedrijfs- event- en immo fotografie

Bent u op zoek naar een professionele aanpak voor een fotoreportage van uw bedrijf, evenement of immo fotografie? Dan kan u rekenen op onze jarenlange ervaring en onze transparante prijzen. Onze tarieven zijn duidelijk:  75€/uur excl. BTW (met een minimum van 3 uur)  Verplaatsingskosten aan 0,5 €/km. Al onze foto’s worden nabewerkt en zijn vrij van copyright. Foto’s worden digitaal afgeleverd in volledige resolutie, zodat jullie er alle kanten mee op kunnen.

Dierenfotografie

Wens je een foto van je favoriete (huis)dier, eventueel met jullie erbij? Contacteer ons dan om de mogelijkheden te bekijken. Fotoshoots kunnen zowel in onze studio gebeuren als op een (buiten)locatie naar keuze. Tussen april en september kunnen deze fotoshoots enkel doorgaan op weekdagen.  

Lees meer

Huwelijksreportages

Wij hebben hieronder een aantal tips verzameld die jullie kunnen helpen tijdens jullie huwelijksdag. Neem zeker eens de tijd om ze eens door te lezen want er staat vast wel iets interessant tussen.

Spontane foto’s waar jullie beiden ongedwongen en zonder al te veel poseren voor de lens hoeven te staan, dat is waar ik naar streef! Trouwen doe je maar één keer en vermits je geen kans krijgt om jullie ja-woord nog eens over te doen, doe je maar best meteen beroep op een gespecialiseerde fotograaf. Het is een investering die je zeker niet mag overslaan en als je onze prijzen bekijkt zal je merken dat het, in vergelijking met onze concullega’s, best meevalt!

Lees meer

Newborn

Een newborn photoshoot plan je het beste wanneer je babytje tussen vijf- en vijftien dagen is. Dan slapen ze nog veel en liggen ze ook nog makkelijke in foetus houding.

Je contacteert ons best één maand op voorhand om een richtdatum af te spreken. De uiteindelijke datum van de fotoshoot leggen we definitief vast als jullie babytje geboren is. De opnames gebeuren in onze home-studio, wij zorgen voor een lekker warme ruimte zodat jullie babytje ook zonder kleren aan het lekker warm heeft.  Wij beschikken eveneens over verschillende achtergronden, gadgets en ook kleertjes voor de fotosessie. Doe je baby makkelijke kledij aan en breng een papflesje mee naar onze studio. De luier doe je best niet te strak om zodat er niet teveel markeringen zijn op je baby’s huidje.

Lees meer

Familiefoto’s

Het leven bestaat uit een hele reeks kleine en grote momenten. Elke dag van je leven bevat duizenden kleine momenten die je bijna net zo snel vergeet als ze gebeuren. Het is misschien de manier waarop je dochter haar neus dichtknijpt als ze lacht, of hoe je zoon speelt met je haar als hij moe is. Geluk is de som van deze vluchtige momenten. Het gebeurt wanneer we ons bewust worden van de kostbare details van ons leven en de schoonheid op onverwachte plaatsen zien. Ik wil je helpen de schoonheid in je werkelijkheid te zien, de magie van het alledaagse en dat tijdens een ongedwongen fotosessie op een mooie lokatie naar keuze.

Lees meer

Profielfoto’s en portretten

Profielfoto's in onze homestudio of bij jullie op kantoor?

Krachtige portretten of zakelijke profielfoto’s voor LinkedIn, sollicitatie brieven, bedrijfswebsite, verkiezingsdrukwerk, … Aan het maken van een goede profielfoto gaat heel wat meer aan vooraf dan eenvoudig op een sluiterknopje drukken en klaar. Het onderwerp moet mooi uitgelicht worden (door studio flitsers) en de compositie moet kloppen. Omdat het voor de meeste mensen niet evident om natuurlijk en ontspannen voor een camera te poseren, stellen wij je op je gemak en begeleiden we je doorheen het proces bij het maken van jouwe perfecte profielfoto.  We overleggen op voorhand hoe je wil overkomen op je profielfoto en door middel van onze aanwijzigingen komen we samen tot het gewenste resultaat. Ook tijdens de fotoshoot tonen én […]

Lees meer