Huwelijksfotograaf te Temse voor Peggy & Jan

Professionele huwelijksfotograaf Temse

De fotoshoot voor het huwelijk startte in de mooie pastorijwoning van Jan en Peggy in Temse. Jan was al vroeg vertrokken zodat hij het bruidskleed niet te zien kreeg, ik uiteraard wel. Peggy was vrij relaxed en haar make-up en haar waren al gedaan tegen de tijd dat ik arriveerde. Uiteraard had ik wel nog tijd om bruidskleed en ringen te fotograferen alvorens de bruidegom arriveerde.

Fotograaf huwelijk Temse en fotoshoot in Kasteel Blauwendael

Toen iedereen mooi opgemaakt en aangekleed was trok deze trouwfotograaf uit Sint-Niklaas met het koppel en de suite naar het gemeentehuis van Temse. Na het wettelijk huwelijk was er nog een receptie aan het stadhuis voor alle aanwezigen aangezien het trouwfeest zelf in beperkte familiekring zou plaats vinden. Na de receptie trokken we naar domein Blauwendael in Waasmunster. Zoals ik gewoon ben, ging het er uiterst vlotjes en relax aan toe tijdens de trouwfoto shoot in het park en de zon stond hoog aan de hemel dus moest de schaduw opgezocht worden.

Fotograaf huwelijk – thuisgastronomie Waasmunster

Fotograaf huwelijk bij Hilde Possemiers, De receptie in de zonovergoten tuin, die toch de nodige schaduw biedt door de vele bomen rondom in de bossen van Waasmunster. Na de receptie en voordat de gasten aan tafel gingen hield ik nog een fotoshoot met de koppels en een mooie gouden kader die het koppel had meegebracht, werd er gegeten, gedanst, spelletjes gespeeld en de namiddag eindigde met een intiem openingsdans onder begeleiding van een violist.

Peggy en Jan, een dikke dankjewel voor de leuke dag en aangename samenwerking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Whatsapp