Ma-Za 09:00 - 19:00 +32 476 55 44 40

[ppb_revslider size=”one” title=”Zwangerschap- newborn- en baby fotografie” slug=”” slider_id=”service-slider” display=”normal” ]

Fotoshoot zwangerschap

Een zwangerschaps fotoshoot plan je het beste in tussen week 32 en 38 van de zwangerschap. Tenzij je zwanger bent van een meerling want die komen in de meeste gevallen sneller op de wereld. Je contacteert ons best één tot twee maand op voorhand om de datum en het uur van de fotoshoot vast te leggen.

Fotoshoot newborn

Een newborn photoshoot plan je het beste in tussen de eerste en derde (max!!) levensweek van jullie baby’tje. Je contacteert ons best drie maanden voor de voorziene bevallingsdatum om af te spreken. De uiteindelijke datum van de fotoshoot leggen we definitief vast als jullie babytje geboren is.

Fotoshoot baby’s

Een fotoshoot van je baby is mogelijk tot de leeftijd van één jaar, daarna noemen we het een dreumes (echt waar!). Afhankelijk van het seizoen – de zomermaanden zijn razend druk – contacteer je ons best tot drie maanden op voorhand.

Wat mee te brengen?

Witte en/of zwarte lingerie – sexy of sportief – alles waar jij je op dat moment nog goed in voelt. En als het wat sexy mag zijn : een wit hemd van je partner, een topje, nachtjurkje,…Het is vooral de bedoeling dat je buik goed zichtbaar is dus zeker geen losse jurken, dikke truien of een anorak. Een echo, een knuffel, fopspeen, speeltje, kleertjes voor je baby zijn altijd leuke attributen.

Wat mee te brengen

Papflesje, fopspeen, dekentje, pampers en natte doekjes. Haarbandjes of haarlintjes voor meisjes, een leuk mutsje voor jongetjes en meisjes. Doe ook de luier niet te vast voor jullie arriveren zodat er niet teveel markeringen op baby’s huidje te zien zijn.

Wat mee te brengen

Papflesje, luiers, natte doekjes, dekentje, fopspeen, favoriete dekentje/speeltje. Breng zeker ook verscheidene outfits mee want een ongelukje is snel gebeurd en je wil uiteraard ook de nodige afwisseling in de foto’s. Mama, papa, broer en zus mogen uiteraard ook eens mee op de foto.


A DREAM IS A WISH YOUR HEART MAKES.

Waarom een zwangerschaps fotoshoot?

Nu worden foto’s eigenlijk veel bijzonderder. Je kan je na een tijdje echt niet meer voorstellen dat je zó’n buik had en dat je daaraan gewend raakte. En echt waar: als je zwanger bent dan heb je iets bijzonders over je! Je bent in verwachting, maar je verwacht ook echt iets, of beter gezegd, iemand. En die pure emotie straal je gewoon uit. Bij de ene zwangere vrouw spat het er van af en bij de andere zie je het alleen al aan de manier waarop ze een hand op haar buik legt.

Straks is dat buikje verdwenen en iss die periode van je leven (voor altijd) voorbij. Hoe mooi en waardevol is het dan niet om daar foto’s van te hebben? Niet alleen voor jou, maar ook voor je baby later. Door de foto’s kun je dat echt ‘verwachten‘ aan hem of haar laten zien, en zeggen: ‘Kijk, hier zat jij nog in mijn buik. Zie hoe ik straal!” Zeker weten dat je kind zich geliefd en speciaal zal voelen.

Waarom een newborn / baby fotoshoot?

De periode net na de geboorte van je babytje is een heel bijzondere tijd. Veel ouders vinden het fijn om een mooie herinnering in beeld te hebben van de pasgeborene, aldan niet met het hele gezin, van deze speciale éérste twee tot drie weken. Dit ‘gevoel’ is vaak ook terug te zien in de foto’s van zowel de newborn baby als bij de rest van het gezin. De ouders kijken verliefd naar hun kleintje, de baby slaapt bijna gedurende de hele shoot en heeft nog een ‘typisch’ pasgeboren uiterlijk. Deze foto’s kunnen uiteraard ook dienst door voor het geboortekaartje! Voordeel van een newborn shoot is dat we de baby nog kunnen inbakenen in de foetus houding zodat het nog kleiner lijkt. De newborn slaapt waarschijnlijk ook door de fotosessie door zodat deze minder tijd in beslag zal nemen (tenzij er een flesje of borstvoeding gegeven moet worden).

Vanaf één tot twee maanden is je baby al langer wakker en alerter en houdt de omgeving goed in de gaten. Misschien krijg ook al wel eens een lachje te zien! Je baby zijn of haar gezichtje krijgt nu ook al duidelijk een ‘eigen karakter‘ en uiterlijk. Heb je graag foto’s waarbij jullie baby’s oogjes open zijn, hij/zij wakker is en in de camera kijkt? Dan is dit de perfecte periode voor een fotoshoot! Ook kunnen er nu foto’s gemaakt worden waarbij er wat meer interactie is tussen jullie en eventuele broertjes en zusjes. Nadeel : Aangezien jullie baby al wat ouder is, is het ‘pasgeboren’ uiterlijk van een newborn minder aanwezig en kan het soms ook wat moeilijker zijn om foto’s te maken van jullie kindje omdat het een stuk beweeglijker is. Ook zijn kindjes rond deze leeftijd meestal lastiger rustig te krijgen wanneer hij/zij huilt.

Are you 18 or older? This website requires you to be 18 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.