Ma-Za 09:00 - 19:00 +32 476 55 44 40

Bekijk de boudoir & artistiek naakt galerij


Klik op een afbeelding hieronder voor het groot formaat. Voor alle afbeeldingen die getoond worden, hebben we de schriftelijke toelating van de/het klant/model.

Boudoir / Artnude

Boudoir & artistiek naakt


Ben jij die sexy bride die erover nadenkt om boudoir foto’s te laten maken? Dan ben je vast benieuwd wat je nodig hebt en hoe je jezelf kan voorbereiden op een boudoir fotoshoot! Wij geven je tips en advies om die geweldige, romantische foto’s met een tikje sexyness als resultaat te krijgen.


Vaak worden boudoir foto’s genoemd als er wordt gevraagd naar een leuk cadeautje voor je aanstaande. Natuurlijk is het een topcadeau, dat zal hij of zij vast niet tegenspreken, maar vergeet ook vooral jezelf niet! Eerst en vooral zorg je voor schitterende (professionele) make-up en haarstyling zodat je er geweldig uitziet. Fijn toch om de allerbeste versie van jezelf te kunnen showen? Je volgt live tijdens de shoot de beelden die ik vastleg op een computerscherm en zo kun je onmiddellijk zien hoe mooi je wel écht bent! Twijfel je over of die mate van sexiness wel bij jou past? Niets moet, alles kan : als jij geen jarretels wilt, komen die niet bij je in de buurt! Een boudoir fotoshoot kan naast enorm sexy namelijk ook nonchalant, sportief, bohemian of edgy zijn. Gooi al jouw twijfels overboord, stap uit je comfortzone, kijk welke stijl boudoir foto’s bij jou past en boek nu die boudoir shoot waar je al lang van droomde!

Tips & Tricks

Tip: draag op de dag van de boudoir shoot geen strakke/spannende kledij of lingerie, zodat je striemen op je huid voorkomt!

Het kan best een uitdaging zijn om natuurlijk te poseren als je boudoir foto’s laat maken. Het is vooral belangrijk dat je lekker ontspannen bent, want verder hoef je zelf nergens op te letten. Een goede boudoir fotograaf helpt jou hier volledig bij! Sommige poses kunnen dan misschien best raar aanvoelen, maar op beeld komt dit supermooi over. Het kan best zijn dat dat je al eens in een houding zit die misschien wat spierpijn kan opleveren. Dat is echter maar voor korte duur. Het is vooral belangrijk dat jij in de foto ‘gelooft’. Ik probeer er steeds voor te zorgen dat je er natuurlijk en spontaan uitziet, dat de omgeving en de stijl bij jou passen en dat je daarom de foto kan “voelen”. Het hoeven absoluut geen statige poses te zijn, er zullen ook foto’s bij zitten waarbij je wegkijkt of net even lacht om dat ene mopje.

Denk vooral niet dat je een tas vol boudoir lingerie moet meezeulen voordat je de set op gaat! Meestal heb je aan drie setjes genoeg én ik beschik ook over lingeriesetjes die je kan lenen. Kies jij voor een sexy setje à la fifty shades of grey of ga je voor een romantisch kanten setje met doorkijk kimono? De keuze is aan jou, maar hou in ieder geval rekening met het pré-shoot advies. Denk hierbij onder ander aan zijn wit overhemd, zijn  voetbaltenue, een muziekinstrument, zijn favoriete fles whiskey fles met bijpassend glas en zelfs een game console. Naast romantisch en een tikkeltje sexy, worden de foto’s daardoor ook superpersoonlijk en wordt het voor jouw partner nog leuker om naar te kijken”!


Recent Portfolios


Are you 18 or older? This website requires you to be 18 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.