Ma-Za 09:00 - 19:00 +32 476 55 44 40

Make-up

Huwelijksreportages


Tips aangaande haar en make-up


Spontane foto’s waar jullie beiden ongedwongen en zonder al te veel poseren voor de lens hoeven te staan, dat is waar ik naar streef!
Trouwen doe je maar één keer en vermits je geen kans krijgt om jullie ja-woord nog eens over te doen, doe je maar best meteen beroep op een gespecialiseerde fotograaf. Het is een investering die je zeker niet mag overslaan en als je onze prijzen bekijkt zal je merken dat het, in vergelijking met onze concullega’s, best meevalt!

In tegenstelling tot wat velen denken… onze fotoreportages zijn uiterst betaalbaar! Een stoefboekje of een trouwalbum? Een album is bij ons steeds inbegrepen.  Voor de all-in trouwreportage is dat een soft cover stoefboekje, en voor het all-in pakket trouwfoto’s een hard cover & lay flat boek met houten cover, lederen rug en een houten box.

Betaalbare trouwfotograaf

Alle fotoalbums die we leveren zijn van absolute topkwaliteit.
Buiten het fotoalbum krijgen jullie ook alle foto’s als .jpg met (voor internet gebruik) en zonder logo op een dvd/usb uiteraard.  

Alle foto’s krijgen wel eerst een nabewerking en worden o.a. ; bijgesneden, ondergaan een kleurcorrectie, witbalans wordt gecorrigeerd, speciale filters worden gebruikt, enzovoort…  
Wij maken alle opnames in RAW-formaat en werken met twee professionele full-frame spiegelreflex camera’s (Canon 5D IV en Canon EOS-R) en een verscheidenheid aan L-lenzen.

Wensen jullie meer info, een volledige reportage bekijken, mogelijkheden van albums te zien, prijzen te kennen,…? Contacteer ons dan via het contact formulier.


Recent Portfolios


Are you 18 or older? This website requires you to be 18 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.