Ma-Za 09:00 - 19:00 +32 476 55 44 40

De spontane familiereportage

A day in the life


De spontane gezinsreportage” fotosessies

Voor wie is een “day in the life” fotoreportage?
Dat kan echt voor iedereen zijn maar vooral voor gezinnen die niet houden van studioreportages of geposeerde foto’s en die een herinnering willen aan een ‘gewone dag uit het dagelijkse leven‘, want het leven vliegt zo voorbij.

Ik kom een dagje bij jullie thuis terwijl jullie gewoon doen wat je op een normale dag zou doen zonder dat er een fotograaf zou zijn.

Spontaan

Er wordt niets in scene gezet tijdens de shoot. Je kan natuurlijk wel een planning opmaken op voorhand zodat er geen 'dode momenten' zullen zijn.

Gezin centraal

In een day of the life staan jullie als gezin centraal, of het nu met twee, drie of nog meer is, hoe meer leven, hoe meer vreugd.

Voor iedereen

Deze formule kan voor iedereen. Gezinnen die al kinderen hebben, een koppel in verwachting van een kindje, grootouders,...

Tastbare herinneringen

Jullie krijgen van mij niet enkel een selectie van de beste foto's van de reportage, maar ook een mooi foto album van 20x15cm met de twintig beste foto's.
 
 

Check beschikbaarheid


Hebben we jullie interesse gewekt? Neem dan snel contact op voor meer info en boekingen.


Recent Portfolios


Are you 18 or older? This website requires you to be 18 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.