Huwelijkspakketten

Hier kan je de verschillende pakketten vinden die we aanbieden. Heeft u liever een pakket op maat, contacteer ons dan via de contact pagina aub.

De inhoud van onze verschillende huwelijkspakketten kunnen jullie hieronder ontdekken. Investering start vanaf €995,- voor een reportage van de hele dag (vanaf ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat) inclusief foto album!

In al onze huwelijkspakketten is inbegrepen :

Foto's in hoge resolutie
Alle foto's worden geleverd in hoge resolutie zonder ons logo.
Fotoblog
We plaatsen alle foto's in een fotoblog, zo kan u de foto's delen met wie u maar wil. Via de blog kunnen gasten tevens foto's bestellen.
Vaste prijzen!
De voorgestelde prijs is steeds de uiteindelijke prijs! Er zijn geen extra of onvoorziene kosten voor materialen en/of werkuren.
Alle prijzen zijn steeds BTW inclusief
De BTW is steeds inclusief in onze prijzen, ook hier zijn er dus geen verrassingen.
Goed weer garantie!!!
Regent het op jullie huwelijksdag en hebben jullie geen binnenlokatie voorzien? Geen probleem! Wij doen de fotoreportage op een andere dag en dat zonder meerprijs!!

Prijzen voor jullie droomhuwelijk

Al jarenlang hanteren wij interessante en sterk concurerende prijzen zonder in te boeten aan professionalisme of kwaliteit en we werken enkel en alleen met topmateriaal. Momenteel zijn dat een Canon EOS 5D Mk III, EOS 5D Mk IV, EOS R en een heel gamma aan L-lenzen. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

ALL-IN PLUS

Onze topformule!


We starten de dag wanneer jij dat wil en blijven tot 1u na de openingsdans, ongeacht wanneer deze plaatsvindt! Professioneel Trouwalbum en 100 bedankkaartjes inclusief!


Check beschikbaarheid!

ALL-IN

Soft cover album


We starten de dag wanneer jij dat wil en blijven tot 1u na de openingsdans, ongeacht wanneer deze plaatsvindt! Foto album inbegrepen


Check beschikbaarheid!VIP FOR 1 DAY

Jij bent de VIP


We starten de dag wanneer jij dat wil en blijven 8u aaneensluitend. Foto-album inbegrepen


Check beschikbaarheid!

MARRY ME?

Verlovingsreportage


Fotoreportage van 1 à 2u. De ideale gelegenheid om ons te leren kennen en prachtige verlovingsfoto's te hebben.


Check beschikbaarheid!