Wanda & Gunther

Huwelijksfotograaf Sint-Niklaas van Wanda en Gunther.

Dit moet zowat de warmst dag van het jaar zijn geweest… De trouwdag van Wanda en Gunther startte bij hen thuis in het landelijke Sint-Gillis-Waas. Het was in een warme woonkamer dat de make-up artieste de laatste hand legde aan de schmink. Ik had ondertussen de tijd om wat details te trekken van de kledij, ringen en de prachtige bruidsboeketten van Daniel Ost. Fotograaf huwelijk stadhuis van Sint-Gillis-Waas. Toen iedereen mooi opgemaakt en aangekleed was trok de suite met de eigen wagen naar het Gemeentehuis van Sint-Gillis-Waas. Fotoshoot huwelijk stadspark Sint-Niklaas Na de Wettelijke trok trok ik met het koppel en hun dochtertje, het stadspark van Sint-Niklaas in voor de fotoshoot. Helaas was broeierig warm maar gelukkig is er in het stadspark heel veel schaduw en moesten we ons weinig van de hitte aantrekken. QC Stables Sint-Niklaas – fotograaf huwelijk – de receptie  Ik vind het nog altijd geweldig om foto’s te nemen rondom paarden en er stonden heel mooie exemplaren in de QC Stables in Sint-Niklaas. En ze waren best nieuwsgierig naar de gebeurtenissen in de stallen. Na de fotosessie met de familie werden de gasten ontvangen op een uitgebreide receptie die werd verzorgd door B’s Quality Streetgrill, Lekker! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Whatsapp