Trouwfotograaf te Wilrijk • Sarah & Kristiaan

Huwelijksfotograaf te Wilrijk voor Sarah & Kristiaan

Sarah en Kris hadden deze huwelijksfotograaf meer dan een jaar geleden geboekt dus het was spannend om ze terug te zien. Er heerst een gezonde stress bij het koppel thuis waar iedereen druk bezig was met de styling en schmink.  Het was de bedoeling dat deze professionele fotograaf een tiental uren zou blijven voor de huwelijksfoto’s. Aangezien ze het echter zo plezant vonden met mij als hun fotograaf en geen genoeg konden krijgen van al mijn gekke ideeën, zou het toch een paar uur langer duren. Geen erg, als het plezant is en ik genoeg creatief geprikkeld word, dan blijf ik met plezier langer!

Trouwfotograaf Wilrijk

Na de eerste kus van de bruidegom aan de bruid, en het wegpinken van een traantje, trok het koppel in een antieke Jaguar naar het Gemeentehuis van Wilrijk. Na de huwelijksceremonie (en tussen twee regenbuien door) had ik voldoende tijd om de familiefoto’s – de één al wat gekker dan de ander – in te blikken in de buurt van de jonggehuwden.

Fotoshoot huwelijk Tomorrowland site

Na de lunch hadden we dan weer ruim de tijd om een geweldig ontspannen fotoreportage te maken  in het Provinciaal domein De Schorre.  Als jullie mijn stijl al een beetje kennen dan zal je al gemerkt hebben dat deze fotograaf niet van stijve statieportretten houdt… kijk en oordeel gerust zelf de onderstaande professionele trouwfoto reportage!  Super relaxte fotoshoot overgoten met een sausje van creatieve fotograaf ideeën en dan krijg je onderstaande foto’s.  Geslaagd of niet?

Avondfeest fotoshoot in de prachtige FEESTZAAL “THEADROME” te Wilrijk 

Fotograaf huwelijk in feestzaal Theadrôme, Wilrijk. Een ongelofelijk prachtige art-deco feestzaal locatie.  Theadrôme is een theater, gebouwd in 1912, dat recent gerestaureerd werd tot feestzaal en gerund wordt door Kelly Van Leekwijk. En voor haar is echt niets teveel, je vraagt maar en Kelly regelt het.  Het toeval wil dat mijn eigen zusje daar de week ervoor getrouwd was, dus ik was al helemaal in de wolken om daar mijn foto-kunsten boven te halen.  Een Kerkelijk huwelijk was er niet, maar de ceremonie die enkele vrienden in elkaar hadden gestoken was meer dan dik in orde en redelijk ‘intens’. Tussen de maaltijden door (bedankt trouwens voor de lekkere barbecue) had ik ruim de tijd om alle aanwezige gasten te fotograferen met oog voor de details en nog een paar hele leuke ideetjes kunnen afwerken met de aanwezig gasten…  We hebben allemaal zeer goed gelachen en ik ben meer dan tevreden met het resultaat. Na het lekkere en  immens grote dessertenbuffet, was het tijd voor de openingsdans en kort daarna trok deze fotograaf huwelijk van Wilrijk moe maar voldaan naar Sint-Niklaas.  Een paar uur later dan voorzien, maar ooooh zo tevreden met de creatieve invulling van deze dag tussen al deze schitterende mensen!

Sarah & Kris en al jullie fotogenieke, soms knotsgekke gasten 🙂 BEDANKT voor de leuke dag en aangename samenwerking! Het ga jullie héél goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Whatsapp