Ma-Za 09:00 - 19:00 +32 476 55 44 40

Jouw huwelijksfotograaf

YES I DO!

Spontane foto’s waar jullie beiden ongedwongen en zonder al te veel poseren voor de lens hoeven te staan, dat is waar ik naar streef!

Trouwen doe je maar één keer en vermits je geen kans krijgt om jullie ja-woord nog eens over te doen, doe je maar best meteen beroep op een gespecialiseerde fotograaf. Het is een investering die je zeker niet mag overslaan en met bijna 20 jaar ervaring sta ik garant voor schitterende portretten en tijdloze herinneringen.

Wij maken alle opnames in RAW-formaat en werken met twee professionele full-frame spiegelreflex camera’s (Canon 5D IV en Canon EOS-R) en een verscheidenheid aan high-end lenzen.

 

Onze huwelijkspakketten zijn inclusief:

Foto’s in hoge resolutie

Alle foto’s worden geleverd in hoge resolutie zonder ons logo.

Fotoblog

We plaatsen alle foto’s in een fotoblog, zo kan u de foto’s delen met wie u maar wil. Via de blog kunnen gasten tevens foto’s bestellen.

Vaste prijzen!

De voorgestelde prijs is steeds de uiteindelijke prijs! Er zijn geen extra of onvoorziene kosten voor materialen en/of werkuren. Ook de BTW is steeds inclusief in onze prijzen, ook hier zijn er dus geen verrassingen.

Goed weer garantie!!!

Regent het op jullie huwelijksdag en hebben jullie geen binnenlokatie voorzien? Geen probleem! Wij doen de fotoreportage op een andere dag en dat zonder meerprijs!!


Recent Portfolios


Are you 18 or older? This website requires you to be 18 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.