Ma-Za 09:00 - 19:00 +32 476 55 44 40

Make-up

Huwelijksreportages


Tips aangaande haar en make-up


Haar en make-up
Bij het opstellen van jullie huwelijksplanning vraag je best aan je kapster & Make-Up artist hoeveel tijd ze nodig zullen hebben. Tel hier dan minstens 30 minuten bij als buffer. Natuurlijk licht zorgt ervoor dat uw huid vlakker en zachter wordt door diffuus licht. De ideale plek voor u om uw make-up te laten aanbrengen, is dus ofwel in de buurt van een raam of in een kamer met natuurlijke lichtinval. Met TL of geel licht (dat je vindt in vele hotelkamers) zal je er niet op je best uitzien . Het mengen van natuurlijk- en TL- licht is nog erger.
Hoge stoelen! De meeste make-up artiesten hebben hoge stoelen, die voorkomen dat u er ‘slungelig’ zal bijhangen en zorgen voor mooie zithouding.

Aankleden
Beslis op voorhand op de vraag of je een rustige ochtend wil en je je wil aankleden met slechts een paar van je beste vriend(inn)en; of je liever een kamer vol mensen rondom je heen hebt. Elk arrangement biedt een ander atmosfeer. En het is belangrijk om te weten hoe je eigen gedrag is in elk van deze situaties.

Fotoshoot binnenlocaties

HELP HET REGENT!

Oei en we hebben eigenlijk niet echt naar een binnenlocatie gezocht voor onze trouwfoto’s. We horen het wel vaker en geven je daarom graag vrijblijvend enkele tips mee. 

Indien het toch zou regenen op jullie huwelijk, probeer dan gewoon om meegaand te zijn en pluk de dag. Wij hebben voldoende ervaring om ook jullie binnenreportage te doen slagen! Hou er ook rekening mee dat je tijdsschema dat je gepland had waarschijnlijk ook wat gerokken zal worden. Voor binnenshoots moet je nu eenmaal meer tijd uittrekken dan voor fotoshoots in de vrije natuur.  Probeer in ieder geval op voorhand op zoek te gaan naar één of meer locaties zoals hiernaast vermeld.

  1. Een binnelocatie met grote ramen en veel lichtinval zoals een orangerie, serres/plantencentrum, een oud klooster, museum of imposante villa of wat dacht je van onder een (mooie) brug?
  2. Hét favoriet binneplekje van jullie beiden, je favoriete restaurant of (bruine?) kroeg, de bioscoop, privé sauna, …
  3. Hou je van ruw, roest en verval? Ga dan op zoek naar een urbex (uban explorer) locatie zoals een oude fabriek, een vervallen hangaar,…
  4. Vinden jullie niets van dat alles? Heb je al een goed rondgekeken in jullie feestzaal, daar zijn misschien ook wel wat plekjes die een mooie lichtinval bieden of net tegenovergesteld een hele intieme sfeer… waarom ook niet in jullie eigen bruidssuite?
  5. Géén binnenlocatie voorzien en regen op jullie trouwdag? Géén probleem, wij doen de fotoreportage op een andere dag zonder meerprijs!


Recent Portfolios


Are you 18 or older? This website requires you to be 18 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.