Vakantieveilingen algemene voorwaarden fototeam.be

Hieronder vinden jullie alle info over de vakantieveilingen actie van fototeam.be

https://vimeo.com/350559952

De fotoshoots gaan door op volgend adres :
“De Ateliers 47”, Nieuwstraat 47 te 9100 Sint-Niklaas (NIET bij Foto DELRO!)

Zwangerschaps fotograaf oost-vlaanderen

Boudoir / Glamour?

Boudoir fotografie is fotografie in lingerie en dus sensuele, prikkelende, artistieke fotografie. Een boudoir fotoshoot boost je zelfvertrouwen. Een boudoir fotoshoot kan samen met je partner, of als dame alleen (verras je partner met het resultaat!). Reportages worden in onze studio gedaan met zwarte of witte achtergrond en we leveren de foto’s in kleur en ook enkele exemplaren in wit-zwart. Tijdens de boudoir fotosessie geef ik aanwijzingen voor poses, en hou ik het vooral héél relax. Omdat we ook redelijk close-up fotograferen kunnen wij een bezoeken aan de kapster en make-up artist net voor je shoot ten zeerste aanbevelen.

Ga op zoek naar foto’s op het internet of in magazines die je aanspreken en bezorg ze me voor de shoot. Probeer enkele poses en uitdrukkingen die je misschien wil proberen en laat me weten wat je mooi vind aan je lichaam, waarop moet ik focussen?
Laat weten welke muziek je graag hoort tijdens de shoot
Spullen/ideetjes om mee te brengen:
Lingerie, korset, jarretelles, kousen, hemdjes, naaldhakken, juwelen, parels, (zijden) kamerjas, ZIJN hemd, das, sportshirt, kostuum, sjaaltjes, hoeden, handschoenen, vest, short, spulletjes waar je veel belang aan hecht
Breng liever te veel dan te weinig mee, we maken ter plekke samen een keuze. De tijd is echter beperkt tijdens de gratis fotoshoot dus hou het beperkt. Bevalt het je dan kan je steeds een extra studiosessie boeken zodat we meer tijd kunnen uittrekken.
glamour boudoir bedekt naakt studio fotoshoot

Komen jullie ook op verplaatsing?

Helaas is dat niet mogelijk! Aangezien we een volledige dag uittrekken voor vakantieveilingen is het niet mogelijk om op verplaatsing te komen. Wensen jullie dat wel dan kan u ons steeds boeken via het contact formulier. We bekijken dan samen de mogelijkheden. Uiteraard is dat dan tegen de gangbare prijzen.

Kan ik extra foto's bijbestellen?

Uiteraard!! Indien u na het bekijken van de foto's omver geblazen bent van het resultaat, dan horen wij dat graag ;-)
Whatsapp