Ma-Za 09:00 - 19:00 +32 476 55 44 40

Fotoshoot binnenlocaties


HELP HET REGENT! Oei en we hebben eigenlijk niet echt naar een binnenlocatie gezocht voor onze trouwfoto’s. We horen het wel vaker en geven je daarom graag vrijblijvend enkele tips mee. Indien het toch zou regenen op jullie huwelijk, probeer dan gewoon om meegaand te zijn en pluk de dag. Wij hebben voldoende ervaring om ook jullie binnenreportage te doen slagen! Hou er ook rekening mee dat je tijdsschema dat je gepland had waarschijnlijk ook wat gerokken zal worden. Voor binnenshoots moet je nu eenmaal meer tijd uittrekken dan voor fotoshoots in de vrije natuur.  Probeer in ieder geval op voorhand op zoek te gaan naar één of meer van onderstaande locaties:

  1. Een binnelocatie met grote ramen en veel lichtinval zoals een orangerie, serres/plantencentrum, een oud klooster, museum of imposante villa of wat dacht je van onder een (mooie) brug?
  2. Hét favoriet binneplekje van jullie beiden, je favoriete restaurant of (bruine?) kroeg, de bioscoop, privé sauna, …
  3. Hou je van ruw, roest en verval? Ga dan op zoek naar een urbex (uban explorer) locatie zoals een oude fabriek, een vervallen hangaar,…
  4. Vinden jullie niets van dat alles? Heb je al een goed rondgekeken in jullie feestzaal, daar zijn misschien ook wel wat plekjes die een mooie lichtinval bieden of net tegenovergesteld een hele intieme sfeer… waarom ook niet in jullie eigen bruidssuite?
  5. Géén binnenlocatie voorzien en regen op jullie trouwdag? Géén probleem, wij doen de fotoreportage op een andere dag zonder meerprijs!


Tips van de huwelijksfotograaf.

Grotere groepen

We bevelen het meestal aan om de familie shoot (ouders, broers en zussen, grootouders, suite) onmiddelijk na de ceremonie in het Gemeentehuis of de (Kerkelijke) viering te doen. Als je nog grote groepen hebt dan doe je dat best voor of tijdens de receptie. Vraag aan de ceremoniemeester of maitre d’hotel of zij dat willen aankondigen.

In- en outdoor recepties

Hoe meer licht, hoe liever! Wij houden ook van ‘uplighters’ (oranje, rood, paars en roze komen het best uit; blijf weg van groen); kaarsen, kandelaars (niet te hoog) en twinkelende lichtjes doen het ook altijd goed. Een outdoor receptie is heel mooi maar is in België niet altijd haalbaar en de regen is meermaals een spelbreker. Voorzie daarom steeds een binnen locatie als back-up plan bij een outdoor ceremonie of receptie.


Recent Portfolios


Are you 18 or older? This website requires you to be 18 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.